VD har ordet

                                                                                                            Hösten 2016

Nu ökar vi igen 

Som leverantör till industrin i Skandinavien, England och USA ökar vi nu våra affärer ytterligare.

Processindustri

Denna bransch har just nu ett stort behov av renoveringar i sina anläggningar. Här levererar vi på Tidbecks olika filtersektorer, hållare och nät främst till pappersmassa-industrin.

Beröringsskydd

Ymer Technology är en starkt växande kund hos oss. I deras program behövs beröringsskydd för olika applikationer. Det gäller både Off highway fordon och till vindkraftverk.

Volvo Penta har en stabil marknad både inom marin och industri. Tillsammans utvecklar vi optimerade beröringsskydd för deras stora dieselmotorer.

Till ventilationsindustrin har vi flera olika lösningar för deras installationer. Här gäller det att våra skydd har liten påverkan på luftflöde och inte skapar onödigt tryckfall.

Nu i höst levererar vi den första ordern till Alfa Laval till deras stora kylanläggningar. Sedan i somras är vi även en godkänd leverantör till hela Alfa Laval koncernen.

Hyttinredning

I slutet av 2015 tecknade vi avtal med AQ Segerström och Svensson. Efter en omfattande granskning av oss och vår verksamhet blev vi godkända som leverantör till deras koncern. Till dem tillverkar vi nu artiklar till lastbilshytter och sängar.

Under 2016 blev vi i hård konkurrens utvald till leverantör av sängstommar till Volvo Lastvagnar. Vår kund Starspring är sedan länge en väl etablerad leverantör till lastbilskoncernen.

Sven-Olov Kronaas