Tidbecks slår alla förväntningar! Försäljningsrekord och behov att anställa fler

Tillsammans har vi fullkomligt lyckats slå alla tidigare förväntningar och behovet av att anställda var tidigare stort, men behovet är ännu större nu säger Sven-Olov Kronaas, VD på Tidbecks i Ljungsarp.

Vi jobbar med lagarbete där alla är lika viktiga i processen för att vi ska kunna leva upp till högt ställda krav från våra kunder.

Att vi har lyckats med ett försäljningsrekord nu beror på flera faktorer. Under året har vi ökat upp vår produktionskapacitet och samtidigt lyckats knyta till oss nya kunder och volymer. Det andra är att våra kunder har växt och tagit nya marknadsandelar i Europa där Tyskland och England utmärker sig med en kraftigt ökad efterfrågan inom energisektorn.

Vi levererar produkter till värmepumpar och alla typer av reservkraftverk. En annan bransch som samtidigt ökar är processindustrin där våra produkter utgör ett helt unikt segment.
Behovet att anställa fler är större, har du rätt kompetens eller känner någon som skulle vara intresserad så tipsa gärna om Tidbecks i Ljungsarp. Vi är en trygg partner i samtid och framtid, som tar ansvar, som månar om våra anställda, om vår närbygd och givande samarbeten.

  

Har du ett spännande projekt på gång?

Vårt team av konstruktörer och projektledare hjälper dig gärna med ditt projekt.
Du når oss via Teams, telefon eller mail.

Sven-Olov Kronaas
0321-53 01 18
sven-olov.kronaas@tidbecks.se