Målmedvetna satsningar stärker Tidbecks

Försäljningsrekord

i ett segment för extremt tuffa och krävande miljöer var ett faktum i våras. På Tidbecks har vi målmedvetet byggt kunskap och investerat i en effektiv maskinpark för att kunna leverera produkter med högt ställda krav inom processindustrin där våra nät- och gallerprodukter används i branscher så som pappersmassa, vattenrening elproduktion, kemikalier och gruvindustrin.

 

100% elektrifierad fordonspark + fler laddstolpar

Äntligen kan vi sätta check på ett av Tidbecks delmål i resan för en hållbar värld. Nu är hela vår fordonspark med truckar, arbetsfordon och tjänstebilar 100% elektrifierade. Dessutom har vi investerat i ännu fler laddstolpar för hela teamet, och fler är på väg!

 

Viktigt att ta hand om alla – Vi bygger om

För att tillgodose våra marknader med högkvalitativa produkter i rätt tid krävs inleveranser under dygnets alla timmar för en effektiv materialhantering. Det många glömmer bort är att det är våra medmänniskor, tillika chaufförer som står för in- och utleveranser. Tidbecks sätt att bidra är medmänsklighet och gästfrihet. Vi är nu mitt uppe i ombyggnationen av lagerkontoret så att alla våra chaufförer ska får tillgång till kök, dusch och återhämtning inför nästa resa för att du ska dina produkter levererade på ett säkert sätt.

 

Har du ett spännande projekt på gång?

Vårt team av konstruktörer och projektledare hjälper dig gärna med ditt projekt.
Du når oss via Teams, telefon eller mail.

Sven-Olov Kronaas
0321-53 01 18
sven-olov.kronaas@tidbecks.se