Lokala engagemang och försäljningsrekord, igen!

Lokala engagemang stärker närområdet och Tidbecks!

Studentfirande, stipendieutdelning och hatten av för alla lyckliga studenter på Tranemo Gymnasieskola! Ett extra stort grattis säger vi till stipendiaten Frans Johansson, TE19 på Teknikprogrammet som fick motta ett stipendium på 4.000 kronor som vi på Tidbecks skänker med motiveringen:

”Stipendiaten har under sin utbildning på Teknikprogrammet visat teknisk skicklighet och god förmåga att utveckla och tillämpa sina kunskaper inom olika teknikområden. Årets stipendiat har visat ett stort intresse för teknikutveckling och har visat synnerligen goda förmågor att konkretisera teoretiska modeller till praktisk kompetens”. Stipendiet delas ut i samarbete med Tranemo Gymnasieskola.

 

Försäljningsrekord - pappersmassaindustrin effektiviserar!

I maj hade vi glädjen att slå vårt tidigare försäljningsrekord. Papperspassaindustrin utmärker sig där Tidbecks produkter för extremt tuffa miljöer inom processindustrin bidrar till effektivare processer. Vi är ödmjuka inför varje försäljningsrekord. Rekord ska firas, och fira det gör man tillsammans med hela teamet!

 

Har du ett spännande projekt på gång?

Vårt team av konstruktörer och projektledare hjälper dig gärna med ditt projekt.
Du når oss via Teams, telefon eller mail.

Sven-Olov Kronaas
0321-53 01 18
sven-olov.kronaas@tidbecks.se