Historiskt försäljningsrekord J H Tidbecks anställer fler

Tidbecks Steve Gresberg svingar galler

Vi har en kraftig ökning på nya marknader, främst i USA och Indien som eftersöker våra produkter säger Steve Gresberg, produktionschef på J H Tidbecks i Ljungsarp. Vi har även stora framgångar inom processindustrin med ännu högre ställda materialkrav. Inredningsprodukter till den tunga fordonsmarknaden i Europa och Nordamerika är en annan marknad om stiger samtidigt som vi har en stor prestigorder av beröringsskydd till Indien där första leveransen gick i förra veckan.

Ökning av produkter till hamnar och badplatser

Våra produkter gör jobbet utan att egentligen synas. Det är så det fungerar med skydd. Vi har däremot vissa produkter som får sola sig mer i glansen. Steve visar skyddskonstruktioner från många projekt och den välkända rödvita räddnings- och trygghetsborgen från Trygg-Hansa. Räddningsborgen är ett signum för säkerhet och extra roligt är att vi på J H Tidbecks har förtroendet att leverera konstruktionen som gör att hela produkten lyfter och blir väl synlig när den behövs som mest.

Expanderar med fler medarbetare

För ett år sedan var vi ödmjuka inför framtiden. Nu ett år senare gör vi försäljningsrekord under mars månad och söker efter flera duktiga medarbetare. Steve visar runt i fabriken. Han greppar en av de färdiga produkterna som är klara för leverans. -Här har vi ett exempel på en produkt som vi är väldigt bra på att tillverka. Vi har byggt upp ett starkt tekniskt konstruktions-, sälj- och produktionsteam där vi utvecklat en process som minskar materialåtgången och klimatavtrycket. Tillsammans med flera andra faktorer gör det oss mycket relevanta på befintliga men framförallt nya spännande konkurrensutsatta marknader. Steve gör en sving med en av produkterna, -så här kanske vi ska visa att J H Tidbecks expanderar och siktar mot högre höjder!

 

Har du ett spännande projekt på gång?

Vårt team av konstruktörer och projektledare hjälper dig gärna med ditt projekt.
Du når oss via Teams, telefon eller mail.

Sven-Olov Kronaas, VD
0321-53 01 18
sven-olov.kronaas@tidbecks.se