Åsa Johansson ny HR Business Partner på Tidbecks

Det går bra för Tidbecks säger VD Sven-Olov Kronaas

som varmt välkomnar Åsa till Tidbecks i Ljungsarp. Som ett led i vårt fortsatta arbete att rekrytera fler medarbetare har vi knutit till oss en stjärna på himlen, Åsa Johansson.

Åsa har mångårig erfarenhet som arbetsmarknadskoordinator och projektledare. Hennes uppdrag kommer vara att hjälpa företagsledningen strategisk men också operativt med att driva, implementera och följa upp HR-processen inom Tidbecks säger Sven-Olov. 

Åsa - berätta kort om dig själv

Jag tycker om att vara där det händer och det gäller både inom arbetslivet och privat. Jag är van att ha många bollar i luften. På fritiden ägnar jag och min make en stor del av tiden till våra hyreshus som vi äger och förvaltar. Så här års kopplar jag gärna av med en promenad i svampskogen och på sommartid med en fisketur.

Vad ser du framåt emot på Tidbecks?

Att tillsammans med kollegorna få möjlighet att utveckla och driva Tidbecks framåt. Jag vet att Tidbecks har ett starkt team men är samtidigt i ett stort behov av ytterligare förstärkning i form av ännu fler medarbetare. 

Spontanansökningar mottages tacksamt!

Det går bra för Tidbecks och vi behöver bli fler medarbetare – spontanansökningar mottages tacksamt. Hör gärna av er direkt till mig på telefon eller mail.

Åsa Johansson
HR Business Partner
+46 (0)321-53 01 03
+46 (0)79-099 27 10

asa.johansson@tidbecks.se