10 års jubileum

Ägarna av Tidbecks firar 10-års jubileum som galler och nät tillverkare. 

Det har gått 10 år sedan ägarna av TTGAB förvärvade Tidbecks för att renodla verksamheten och bli specialist på leveranser av produkter i tråd som svetsade galler och nät, eller vävda metallnät och sträckmetall för byggnadsindustrin. Under resan har man utvecklat företaget och investerat i ny produktionsutrustning inom trådbockning, svetsning och laserskärning i både material som plåt, tråd i rostfritt, aluminium allmänt material, för att bli effektiv och prisvärd leverantör av i huvudsak fläktgaller, maskinskydd, beröringsskydd.

Tidbecks största produkt är sk. skivfilter för filtrering inom pappersmassa industrin, där kraven på material och hög hållfasthet är höga.

De senaste årens investeringar inom trådbockning har lett till nya orders inom fordon och verkstadsindustri.

Tidbecks hade stor framgång på Nordbygg Mässan, där man visade upp sitt stora sortiment trådgaller och nät för balkonger och trappor samt nya typer av sträckmetall för fasadbeklädnad som uppskattades med stort nyhetsvärde av arkitekter och byggfolk.

Tidbecks ägare bjöd sina ledningsgrupper för systerbolagen Signtronic, Kylpanel och Wermer på en gedigen middag på Småländska Kolonin i Jönköping.

På bilen ses de fyra ägarna, Rolf Jönegård, Johan Risberg, Hans Lager och Peter Nilsson.